Behangwerk, terug van nooit weg geweest

Behang heeft de afgelopen decennia een beetje een oubollig imago gehad. Inmiddels is het weer helemaal in om (delen van) een kamer toe te passen. Het aanbod is groot met opvallende ontwerpen en kleuren in alle prijsklassen. Het aanbrengen van deze wandbekleding vergt echter de nodige techniek, kennis en kunde. Bij DecoArt Behang weet je zeker dat je muren op een professionele wijze wordt behangen voor jaren lang woonplezier. 

Ambachtelijk

Wij maken gebruik van ambachtelijke technieken aangevuld met moderne materialen en nieuwe mogelijkheden. Met een jarenlange ervaring zijn we in staat om strak behangwerk af te leveren. Daarbij maken we gebruik van traditionele gereedschap gecombineerd met bijvoorbeeld laser en straightliner. 

Behangen is een arbeidsintensief proces waarbij goed kijken, richting bepalen en patronen berekenen de hoofdrol spelen. Onze vakmensen zijn hierop getraind en volgen de laatste ontwikkelingen in ons vak.

Ondergrond

Een goed resultaat begint al met de ondergrond. Deze moet natuurlijk superstrak en vlak zijn. Er komt echter meer bij kijken. Is de muur haaks ten opzichte van de de andere muren en het plafond en is de muur op de juiste wijze voorbewerkt zodat we het behang er op de juiste manier tegen aan kunnen bevestigen. 

Soms kan het nodig zijn om wanden voor te behandelen met grondpapier om te zorgen voor een gelijkmatige inzuiging.

Soorten 

Behang is er in in vele soorten en maten. Vroeger was het gebruikelijk om een hele kamer van hetzelfde design te voorzien. Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor één of twee wanden, een schuin vlak of een deel van een wand met bijvoorbeeld een foto-design.

Neem contact met ons op

Denk jij er over om behang als wandbekleding aan te laten brengen in jouw woning of bedrijf, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken,

Ons werk

Kijk ook eens in de fotogalerij van ons werk

Foto galerij

Merken

Gerenommeerde merken waar wij graag mee werken zijn;